UNI micro

ØKONOMISYSTEMER

Vår leverandør av programvare

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. De leverer komplette økonomisystem til et bredt utvalg bransjer. Fokus har alltid vært å lage funksjonelle løsninger som er brukervennlige og fleksible.

Uni Economy – 100% skybasert

Uni Economy er bygget på nyeste tilgjengelige teknologi. Med sitt tilpasningsdyktige og fleksible rammeverk kan du være trygg på at denne løsningen takler utfordringer som kommer.

Uni 24 Faktura på web

Brukervennlig fakturaprogram der du kan lage tilbud, ordre og faktura, sende ut på e-post til eksisterende kunder eller opprette nye. I tillegg har du et vareregister du kan holde oppdatert. Alt gjøres på web.

Uni24 Fakturagodkjenning på web

En eller flere ansatte hos dere godkjenner fakturaer direkte på web eller mobil. Etter godkjenning legger vi fakturaene til betaling i nettbanken. I tillegg får dere oversikt over hvilke faktura som tidligere er godkjent, samt kunne følge historikken på hver enkelt leverandør.

Uni Faktura

Kundene er noe av det viktigste bedriften din har. Derfor er det avgjørende for suksess å pleie dem riktig – du skal ha full kontroll, gi god behandling og fremstå profesjonelt. Med Uni Faktura får du et bedre forhold til kundene dine, samtidig som gode rutiner gjør at du får frigjort tid og ressurser internt.

Uni Lønn

Et sikkert og oversiktlig lønns- og personalsystem er viktig for alle bedrifter, uansett om du driver et enkeltmannsforetak eller et stort selskap. Det betyr at du må ha full kontroll på timeregistreringer, reiseregninger, feriepenger og bilag. I tillegg må lønns- og personalsystemet ditt være oppdatert på lover og regler, og tilpasset A-ordningen. Alt dette får du med Uni Lønn.

Uni Regnskap

Et regnskapsprogram skal være enkelt i bruk. Samtidig skal programmet gjøre deg og bedriften mer effektiv, og det skal gi dere en fullstendig oversikt over økonomien. Ingen gjør dette bedre enn Uni Økonomi, og det har derfor blitt kåret til “best i test” av PC World hele seks år på rad.

Uni Timer

I mange norske bedrifter er det fremdeles slik at timeregistreringen gjøres manuelt, og den er derfor tid- og ressurskrevende. Manglende eller ufullstendige timelister gjør at mange bedrifter taper mye penger, og at ansatte ikke får lønnen de skal ha. Skjer dette i din bedrift også? Her er i så fall timefangstverktøyet du trenger.